Fiúszoba felújítása saját kezűleg 30 000 Ft-ból!!!



Kicsit megkésve, de BÚÉK minden kedves olvasónak!

Mivel már túl vagyunk az ünnepeken és evickélni kezdtünk egy új évben, jöhetnek a nagy tervek. Például átalakítások és felújítások!

Bár ez a szobaátalakítás a múlt évben történt, de bőven kellett hozzá idő mire összevágtam a videót, mert nagyon sok felvételt kellett végigbogarásznom az elkészítéséig. Ettől függetlenül még mindig időszerűnek és hasznosnak gondolom, ha éppen ilyen helyzetbe kerültök és ötleteket keresnétek fiúszobákhoz.
A videóban szereplő ágyfejvég elkészítéséről egy részletesebb videót is készítek, mert nagyobb fókuszba szeretném állítani, mivel nagyon újrahasznosítás párti vagyok, ráadásul nagyon kedvelem azokat az ötleteket, amit valóban ti is el tudtok otthon készíteni, mert a hozzávalókért nem kell a világ végére menni.

Ha tetszett a videó köszönöm, ha lájkoljátok, annak is nagyon örülök, ha feliratkoztok a Youtube csatornámra, mert ezekkel a gesztusokkal jelzitek, hogy nem hiába a belefektetett sok munka. Nagyon szépen köszönöm! Szép napot és valóban Boldog új évet mindenkinek! :)


Megjegyzések