Hírek A nagy DIY könyvről!



Tudom sokan találkoztatok már a nagy hírrel más oldalakon, mert büszkén mutogatjuk és írunk róla, mi alkotók. Igen A nagy DIY könyvről van szó. Mára már sok könyves bolt polcain tisztelegnek, így elérhetővé váltak számotokra is, tehát a lepel lehullt, végre árulkodhatunk.
Pár évvel ezelőtt Neuvirth Judit és Födő Gábor kezdeményezésére vette kezdetét egy könyv terve, melyben bloggerek mutatják meg az olvasóknak, a barkácsolás, a kézimunka, a csináld magad ötletek valóban bárki számára lehetőséget nyújtanak a környezetünk, otthonunk szépítésére, kényelmesebbé tételére. A BOOOK Kiadó fantáziát látott a tervben, így felkarolta a gondolatot, amiért millió köszönet! A részleteket kerülöm, de a végeredmény itt van és az üzletekben, ami még számomra is kicsit hihetetlen.
Napközben többször kézbe veszem és felidézem a pillanatokat, amikor alkottunk, fotóztunk, ismerkedtünk, közben pedig hihetetlenül jól éreztük magunkat. A nagy DIY könyv sokkal több, mint ötletek gyűjteménye, átszövi a jókedv, a nevetés, a jó hangulat és az a féle adakozás, amikor mindenki a legjobbat szeretné kínálni az olvasóknak.



Elárulok nektek valamit! 3 hete kísérletezek egy technikával, nehezen akart összeállni a tökéletes végeredmény. A múlt héten, amikor elhoztam az ajándék példányokat a kiadótól és kinyitottam a könyvet, pontosan ott nyílt ki, ahol az egyik alkotó ezt a technikát mutatja be. Hogy melyik az ötlet? Ez titok marad, megtartom magamnak! :) Vegyétek meg a könyvet és használjátok bátran! Látjátok én is találtam benne nagyon hasznos magyarázatot.
Külön köszönet a BOOOK Kiadónak, B. Tier Noéminek a szervezésért, szerkesztésért és stylingért, Neuvirth Juditnak és Födő Gábornak a kezdeményezésért, Tóth Milánnak a gyönyörű és vagány fotókért, Földi Hajnalnak a művészeti vezetésért és grafikai tervért, az alkotótársaknak, mert jó volt együtt létrehozni valamit, amiben mindannyian hiszünk. Csináld magad, mert Te is meg tudod csinálni!

Megjegyzések

Imádom… "még a férfiaknak is bátran ajánlom…" Ez volt az egészben a kedvencem!!!! :)
Kukla Edina üzenete…
Köszi Petra, érdemes lett volna a velem szemközt állókat is filmezni... :))) De láttam ti is jól szórakoztatok vasárnap... :)