Adventi naptárak házilag


Az adventi naptárak ötleteit gyűjtöttem össze. Még időben hozzá lehet látni az elkészítéshez. Nem kell óriási nagy és precíz dolgokra gondolni, néha éppen az adja meg a báját, hogy kicsit félresikerednek dolgok, a lényeg, hogy a sötét, hideg estéket van mivel felvidítani és megszínesíteni.
A gyerekeknek meg külön boldogság, ha kapnak valami kis pluszt. Gondoljátok végig, nektek mi az, ami a rendelkezésre áll, dobozkák, színes papírok, faágak, csipeszek, zsinórok, szalagok, anyag maradékok, bármi, ezeket mindet kitűnően lehet felhasználni. Sokféle megoldást találtam, jómagam  még nem tudom melyiket választom, de abban biztos vagyok, hogy a meglepiket nem pakolom bele előre a zsákocskákba, legfeljebb egy papírfecnire írom rá mi lesz az éppen aktuális meglepetés, mert láttatok már olyan gyerkőcöt, aki ne szemezgetne a többi megtöltött csomagocskával? Sőt az is eszembe jutott, magamnak is készítek egy papírláncot, emlékeztetőkkel és apró jutalmakkal, mert én is megérdemlem... :)
Ha  tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), ahol még több inspiráló ötlettel találkozhatsz  minden nap!



















Megjegyzések

Remek összeállítás, jópár újdonságot jelentett számomra, köszönöm!