Van egy régi ablakod?


Ha igen, nyert ügyed van, persze, ha Te is szeretnél a 3 felhasználási mód közül megvalósítani egyet.
Ha nincs ablakod, akkor pedig érdemes kutakodni az interneten, én például ezt találtam : jofogas.hu. Kis pofozgatás után használható állapotba hozhatóak a szerzemények. A felhasznált anyagok minden esetben változnak, de a fotókon látszik mi az, amire szükség van az adott átalakítás esetében.


1.Lehet osztva alul és felül a fésülködő asztal kiegészítője, felső részén kárpitozva, szalaggal, alsó részen tükörrel:



 2. Üzenőtáblának vagy emlékeztető táblának használva egy lemezzel és kis fekete festékkel ez a végeredmény:


 3. Ez már egy kicsit összetettebb felhasználás, fürdőszobai kis szekrény, amelynek egyik része még tükrös is, anyagszükséglete egy kis méricskélést és tervezést kíván, de azt gondolom a végeredmény megéri a belefeccölt időt.
Ha tetszett az összeállítás csatlakozz Te is a kisFlanc Facebook táborához (itt), hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem! Köszönöm!


Megjegyzések

edit üzenete…
2hete sikerült szereznem 2db régi ablakot tokostól :) már csiszolás alatt állnak! a teraszunkra készülnek, dekorációnak, polcos virágtartónak.
Nekünk is van egy régi ablakunk. Láttam egyszer egy hasonló megoldást, ott a kád melleti falra rakták az ablak-szekrényt. Ez a mosdó fölötti nekem jobban tetszik, föleg, hogy tükröt is bele tenni üveg helyett. Dávid