40 ötlet kis kertek kialakításához!


Kis konyhakert,  fűszerkert vagy virágos mini kert kialakításához találhattok megvalósítható ötleteket, persze az elmaradhatatlan újrahasznosítással és a házban, meg körülötte található kacat névre hallgató tárgyak felturbózásával.
Kis munka befektetésével nyáron már mindenki a saját salátáját majszolhatja, de a dekoratív értékről se feledkezzünk meg. Azok is próbálkozhatnak, akiknek zsebkendőnyi terület áll rendelkezésükre, ők függőleges irányban is gondolkodhatnak, végül lesz egy trendi kis vertikális "gardenjük".
Mindenki jól jár! Ugye?

Ha tetszett az összeállítás csatlakozz ,Te is a kisFlanc Facebook táborához, hogy ne maradj le a többi hasznos lakberendezési ötletről és praktikus tippről sem!






































Megjegyzések

Névtelen üzenete…
ez a cikk épp a teljes elkenődés fázisában ért, amikor egyfolytában irigykedek a környék összes gyönyörű kiskertjére, amíg a második emeleten erkély híján, csak egy kis vágott virág jut. de ez most hatalmas erőt adott, még talán gyeptéglát is lerakok :)
Névtelen üzenete…
Valóban gondolatébresztő képek. Viszont, akinek csak egy kis tapasztalata van, az tudja, hogy ilyen kis cserepekben és ilyen "lehetetlen" helyeken nem lehet növényeket felnevelni. Max. megvenni a kész növényt a boltban és beleszuszakolni egy később alaposan felforrósodó bádogedénybe...
üdv: homolka